onsdag 16 februari 2011

Pissa i poolen

Dagens stora diskussion, "apropå inget särskilt", handlar om att pissa i folks pooler. Det här är nåt som har en tendens att dyka upp på lekskolan eftersom det är lite som en mindre by, dvs alla har typ knulat med alla. Vi har haft diskussioner om det här ett par gånger på den där tantföreningens hemsida (ni vet där jag blev typ bannad i trekvart av ingen anledning alls) och såhär funkar Solstrålen i fråga.

Det finns i princip bara ett fall som jag säger nono till och det är när man som vän till någon som är lite ledsen eller typ kär eller håller på med eller nåt i/med en person hoppar på dess objekt. Lite snurrigt men alltså:
Person A är typ kär i eller nåt person B.
Person A och person B är inte ihop.
Persom C är kompis med person A.
Då kan inte person C hoppa på person B, det är inte riktigt ok. Om person B gör närmanden så tycker jag lite att det är person C:s uppgift att säga Nej också.

DOCK kräver det här ju att person C faktiskt VET OM att person A är kär eller nåt i person B, annars kan man inte klaga där heller.

Ett exempel.

Solstrålen hittade trevlig pojk random dag efter Pubjobbet. Gossen presenterade sig med sitt riktiga namn. Solstrålen pratade basar med pojk, Solstrålen älskar basar och tycker att det här var ju ett intressant ämne, en sån trevlig pojk! Solstrålen har precis börjat hångla lite med pojk när någon vrålar annat namn som pojk reagerar på. Namnet kände Solstrålen igen som pojk som Fröken Vit pratat om tidigare den hösten och Solstrålen hade inte fattat vem pojk var. Solstrålen minns inte hur läget låg där egentligen. Solstrålen får genast ågren och smiter därifrån samt hör av sig till Fröken Vit dagen efter. Fröken Vit säger att det är överspelat Solstrålen hittar pojk nästa gång hon är ute och ger Fröken Vit 20 spänn.

Hade Fröken Vit sagt nej hade inte Solstrålen gjort nåt mer, samt skämts lite och sagt förlåt tusen gånger. Hade Solstrålen fortsatt även efter att Solstrålen fattat vem pojk var så hade Solstrålen vart en idiot.

Det här är väl lite kontroversiellt i vissa kretsar tydligen, det finns vissa i tantföreningen som anser att man inte får peta på någon någonsin efteråt, vilket jag inte kan hålla med om. Hur länge gäller det här vetot? Vad ger folk någon slags äganderätt över andra? Kan man inte bara gå vidare liksom?

Känns bara jävligt... brudigt. Det märkliga är att det här verkar hänga ihop med människor med låg självkänsla och högt självförtroende också, vilket är nåt jag lovat skriva om tusen gånger (Ja förlåt Katten, jag ska bara få lite inspiration, typ att nåt mer händer)

Jag, Fröken Källby, Fröken Vit ställde Hunden (Fröken Källby:s sambo ni vet) mot väggen i vagnen och frågade hur det funkade. Hans svar var att vi tillhörde ett tredje kön "tjejer på lekskolan". Såna funkar tydligen inte som brudar, samt lade till att killar generellt brukar skylla på bruden eftersom det alltid är lättare (som jag sa förut i inlägget om "jävla killar I" - Solstrålen citerar sig själv: "Killar är inte funtade så förstår ni, han skulle bara tänka "vilken psycobrud" rycka på axlarna och gå vidare. För de är så de funkar, det är aldrig fel på dem heller om nåt händer. Det är alltid brudarna som är felet. Och om nån kille läste det här skulle de nog tänka "Fan vad rabiat hon är, hon har säkert inte fått knula på ett tag." Eftersom det är just att knula som i pojkvärlden löser alla problem.")

Utom kanske i det här fallet då knula var det som orsakade problemet då. Jaja.

Så, idag tar vi låten Transparent and Glasslike med Carpark North. Lite mer uppåt, lite mer schwung, ganska lättsmält.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar