måndag 8 november 2010

Tillhörighet

Var på mässa igår med Angelgone och Fluffy:s NAE, Fröken Vit hade fixat gratisbiljetter! Tyvärr visade sig mässan vara mest jättepooler & värmeaggregat och inte så mycket inredning så vi tog en fika, på mässan, istället. Vi pratade lite om hur gammal man egentligen är och konstaterade, som så många gånger tidigare, att man oftast är antingen 14 eller 75. Ibland smyger den lilla 35åringen in också.
  • 14:åringen (fast kanske en 14is som kan dricka öl då) fnissar, hittar på bus, vill spela tv-spel och dricka öl. Tycker det är vansinnigt tråkigt att diska & städa.
  • 75:åringen tar fram stickningen framför antikrundan. Med en liten Whisky eller en kopp te.
  • 35:åringen är den som smyger fram och tycker det är trevligt med nymanglade lakan. Och storhandlar. Och gör storkok med köttgryta. Hittar rabattkuponger.
Vårt fika fortsätter. Någonstanns efter att vi avhandlat mina käkknäppningar och fläck på huvudet som avsaknar hår (ja, jag blev lite skallig på en fläck iaf), Fluffy:s NAE:s problemknän och Angelgones allmänna hälsa avbryter Fluffy:s NAE oss med en harkling och säger: "Ja nu var vi defenitivt 75". Sen pratar vi Lappfejd, DÖMD och helgen som kommer (14) och efter det gick jag och Angelgone och handlade ingridienser till varsin gryta(35).

Kvällen avslutades med Monster Magnet konsert på Brewhouse. Dave Wyndorf var lite fet, men det har nog nåt med Rehab att göra, men annars lät det som det skulle. Och texterna var lika mycket knark som vanligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar