torsdag 16 december 2010

Skägg

Den här skulle man haft och bakat kakor med. Fint fint!

Åt lunch på Einstein med Herr Självdistans och Herr ML. Vi försökte övertala Herr Självdistans om att han skulle skaffa en Wolverinefrisyr och fixa pollisar istället för det där oordnade spretskägget han har nu (samma som resten av nissarna i NC har) Herr Självdistans var inte alls på, han ville mest raka bort allt rakt av. Stort fail. Har man hår ska man ha frisyr.

Sen undrar jag vad fan det är med skägg nuförtiden. Varenda kotte har det, oavsett om de kan fixa skägg eller inte. Så det är typ tre strån som spretar på kinden och ett långt trassel på hakan i nåt försökt till ett UNIX-skägg för bäbisar. Eller som om de transplanterat hår från kuken till ansiktet. (som Filip frågade om man kunde göra i nåt avsnitt av Boston Teaparty. Det kunde man tydligen.)

Samma där som med hår, gör nåt åt skiten. Man kan inte bara låta håret växa och säga att "jo det är ett skägg". Nej det är fult. Om man inte kan och vill odla ett storskägg á la Gimli så får man trimma skiten. Till tredagarsstubb. Eller polisonger. Eller en mustasch. Eller vart man nu har mest hårväxt så det faktiskt funkar. Men släpp inte håret vilt för i helvete.

In honor of da ansiktsbehåring är det såklart geniala Mustasch som gjort dagens låt. I hunt alone.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar